Cargando...

Projecte de rehabilitació dels antics Banys del Carmen a Málaga

Aquest projecte neix del descobriment d'un espai amb un passat ple de vida i un present d'abandó. Situat a la ciutat de Màlaga, trobem ‘Els Antics Baños del Carmen’. A peu de carretera, en la zona de ‘El Pal’ una zona residencial i d'esplendor en els anys 20.
Queda delimitat per la mar i la carretera nacional, sent el final natural del passeig marítim en trobar-se en la Badia de Màlaga.
Aquest projecte, és la proposta de recuperació d'un espai d'ús lúdic i cultural. La recuperació d'un edifici abandonat a les mans del temps, recuperant així una arquitectura de principis del segle passat; amb detalls d'esmaltats en les seves cobertes, paviments hidràulics d'interior i exterior, fusteries de fusta, tècniques constructives i gamma de colors absolutament mediterranis.
Com a complex, pretén ser una agrupació de diferents espais sense barreres entre si, que flueix de manera natural. Es tracta de crear un lloc amb diferents àmbits; un cafè-bar de copes en la part d'edificació més antiga, una sala polivalent que serviria les vegades de sala d'exposicions, sala de projeccions, zona de cocktails o xerrades, conferències…en el que va ser una nau adossada.
Obert a la mar i a l'exterior, amb una terrassa a peu de carrer on poder fer el vermut i una altra en el terrat de les edificacions, amb envelats onejant amb l'aire del mediterrani.